Nur Hauptinhalt anzeigen

Rückgaberichtlinien

Vi har en av de mest generösa returpolicies i branschen. Du kan returnera din vara till oss för en återbetalning eller byta ut det mot en annan storlek eller en annan vara med samma värde inom 45 dagar efter vi skicka ut din beställning.

För omständigheter som inte omfattas av denna policy, vänligen maila vår kundtjänst på: se@freestylextreme.com

Wenn Du einen extra großen Artikel, z.B. ein Fahrrad oder Ski, zurückschicken möchtest, dann sende uns bitte eine E-Mail an se@freestylextreme.com, damit wir eine kostenpflichtige Kurierabholung organisieren können.

Hur skickar jag tillbaka returvaror?

Vi samarbetar med ReBOUND för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att skicka tillbaka returvaror.

Om du vill byta till en helt annan produkt måste du göra en ny beställning och begära återbetalning för den oönskade produkten. Det är det snabbaste och mest effektiva sättet för dig att få dina ersättningsvaror.

Klicka här för att initiera returen

Internationella returer

Vi samarbetar med ReBOUND för att kunna erbjuda subventionerade returer i över 38 länder, vilket innebär att du kan skicka tillbaka dina returvaror upp till 45 procent billigare än om du anlitade ditt lokala postombud.För alla övriga länder

När du gör ditt köp bör du överväga kostnaderna för att returnera varan till Storbritannien och den extra tid det kan ta för returen att nå oss. Du måste fortfarande registrera returen via ReBOUND-tjänsten men får sedan ordna med frakten via ditt lokala postombud eller en kurirfirma.

Villkor För Returer

Vi insisterar på att alla varor returneras till oss i original, säljbart skick för att vi ska kunna behandla återbetalningen eller utbytet. Med undantag av defekta varor, gäller följande villkor:

Kläder

 • Kläder måste vara rena och oanvända (du kan endast prova dem) med alla bifogade taggar och all original förpackningar.
 • Alla kläder ska vara fria från människohår, djurhår, smink, deodorant eller rök lukt.
 • Kläder ska rimligen vikas när de återvänder till sin originalförpackning.

Huvudbonader

 • Kepsar och mössor och andra former av tillfällig huvudbonader får endast prövas på om du planerar att lämna tillbaka dem.
 • Alla huvudbonader måste returneras med alla original taggar, plus all originalförpackning.

Skor

 • Skor får inte användas utomhus.
 • Om du tänker returnera dina skor fortsätt inte att använda dem.
 • Skor måste returneras i sin originalkartong med alla bifogade taggar.
 • Vänligen placera skokartonger i en väska eller insvepta innan returnering . Vi kan inte återanvända kartonger som är tejpade.
 • Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalning av skor som har medvetet skadats så att de ser defekta ut.

Underkläder / Örhängen

 • Av hygieniska skäl kan vi inte acceptera retur av några underkläder, boxershorts, strumpor eller örhängen. Se till att du väljer din storlek och stil försiktigt eftersom vi inte kan erbjuda byten eller återbetalningar för dessa varor.

Bikinis

 • Vi kommer att godta returneringen av bikinis om hygien remsan är fortfarande på plats. Vi föreslår att prova dem över dina egna underkläder innan du bestämmer dig för att behålla dem.

Felaktig Vara

Vår felaktiga returpolicy täcker din produkt från 30 dagar till 12 månader beroende på varan och tillverkare. Varje retur kommer att behandlas som ett enskilt fall.
Om du tror din vara är defekt kontakta kundtjänst på se@freestylextreme.com där du förklarar felet och visar ett foto som visar felet.Vi kommer sedan att skicka denna information till leverantörerna och kontaktar dig när vi hör från dem. Om våra leverantörer accepterar din ansökan, ber vi dig att returnera varan tillbaka till oss. Vänligen meddela oss om felet så fort du kan och sluta använda varan eftersom detta kan påverka vår bedömning. Om vi bedömer din produkt felaktig kommer vi att byta ut eller återbetala objektet och återbetala dina portokostnader.

Behandla Återbetalningar Och Utbyten

Var snäll och ge oss 3-5 arbetsdagar efter din produkt har nått oss för att bearbeta returen

 • Alla återbetalning kommer att krediteras till den ursprungliga betalningsmetoden som användes för att placera ordrar. Transaktioner kan ta 3-5 arbetsdagar innan den visas i ditt konto.
 • Se till att alla dina uppgifter är uppdaterade eftersom vi kan behöva kontakta dig om returneringen. All e-post kommunikation kommer att ske via den adress du använde för att skapa ditt FreestyleXtreme konto.
 • Om ditt utbytes vara kostar mindre eller mer än din ursprungliga post, kommer vi att kreditera ditt konto eller begära extra betalning.
 • Din första retur kommer att skickas kostnadsfritt men alla påföljande returer från samma order kräver att du betalar portokostnader. Eventuella undantag från detta kommer att vara vårt val.

Extra große Artikel: z.B. Fahrräder & Ski

 • Die Artikel müssen unbenutzt und in einwandfreiem Zustand zurückgegeben werden.
 • Die Artikel müssen vollständig und in Originalverpackung zurückgeschickt werden.
 • Der Artikel sollte sich im gleichen Zustand wie bei Zustellung befinden.